Join Us

TERIMA KASIH KERANA BERMINAT SERTAI TEAM SYAQIST

Peluang Tambah Pendapatan Bersama SYAQIST

KHAS UNTUK ANDA!
Anda yang ada masalah seperti berikut

  • Tiap bulan rasa duit tak cukup. Kos sara hidup meningkat tapi gaji sama je tak naik naik
  • Dah jual macam macam tapi semua tak menjadi. Modal habis, untung tak ada.
  • Produk sekarang terhad dan tak banyak pilihan
  • Nak mula bisnes, tapi tak ada modal bsar untuk beli stok
  • Bekerja tapi tak mampu nak bantu belanja barang dapur mak setiap bulan
  • Selalu abaikan permintaan anak sebab duit tak cukup nak berbelanja
  • Nak bisnes tapi tak tahu produk apa yang laku
  • Nak berniaga tapi malu dan tak pandai
  • Ada impian nak ubah ekonomi keluarga

KENAPA SAYA PERLU SERTAI TEAM SYAQIST ?

  • Tak perlu modal simpan stok, semua HQ uruskan bagi pihak anda
  • Produk HOT, senang jual dan permintaan tinggi
  • Untung lumayan RM10-RM20 mengikut produk
  • Produk berkualiti, corak cantik dan banyak pilihan
  • ¬†Boleh beli untuk kegunaan sendiri dengan harga ahli
  • Ayat iklan / posting disediakan setiap hari
  • Leader sedia membantu dan beri tunjuk ajar
  • Reward bulanan bagi yang capai target
  • E-Book Online Marketing PERCUMA bernilai RM79
  • Video Online Marketing PERCUMA bernilai RM599
  • Support Group
  • Bahan marketing disediakan

APA KATA MEREKA ?



Betul ke boleh dapat extra income ni ?

Previous
Next



JOM! SAYA DAH READY NAK JADI PREMIUM MEMBER SYAQIST !